FOODIE-FOOT

VoetreflexPlus-massage

Informatie

VoetreflexPlus-massage – waar de Plus voor het Chinese gedeelte staat. Voetreflexmassage is een hele oude massagetechniek. De massage werkt heel ontspannend en heeft een herstellende werking. We werken op merediaanbanen

De massage zorgt ervoor dat de bloed en energiedoorstroming verbeteren en het zenuwstelsel op een positieve manier wordt beïnvloed. De massages kunnen veel klachten verbeteren of zelfs helemaal verhelpen. Dit is belangrijk voor je lichamelijke balans, net zoals puur en natuurlijke voeding.

VOETREFLEXPLUSMASSAGE  per consult 60 min.
TARIEF:  € 55,00

ANNULEREN BEHANDELING: 

U dient minimaal 24 uur van te voren de afspraak te annuleren anders ben ik helaas genoodzaakt om de geboekte behandeling in rekening te brengen.

 

Werkzaam tegen o.a.

80 % van alle ziektebeelden zijn stress-gerelateerd! We hebben allemaal wel eens last van stress doordat we het druk hebben of door mentale of psychische druk. Onze jachtige manier van leven, de vele prikkels waar aan we blootgesteld zijn, de toevoegingen aan onze voeding kunnen lichamelijke klachten veroorzaken welke op zichzelf al zeer belastend voor de mens. In de praktijk hebben we hier steeds meer mee te maken.

Even helemaal tijd voor jezelf.

Ontspanning draagt bij aan een optimale gezondheid. Het is belangrijk om je weerstand op peil te houden en eventuele klachten te verminderen en nog beter deze te voorkomen. Een voetreflexmassage laat je je beter doen voelen en levert je veel energie op.

Soorten massages