Over mij

Natuurlijk afslanken door een gezonde leefstijl

Even kennismaken,

Welkom bij FoodieFoodz! Mijn naam is Nicole Snelleman, en ik ben al meer dan 20 jaar actief in de wereld van gezondheid en leefstijladvies. Mijn passie ligt in het begeleiden van personen om hun lichaam, mind en voedingspatroon in evenwicht te brengen. Ik geloof sterk in de kracht van preventie en welzijn. Als je een doel hebt lukt het!

Mijn reis begon met een diepgaande interesse in voeding en leefstijl ter verbetering van mijn gezondheid. Dat is gelukt!

Ik heb in mijn leven, ik ben nu 55 jaar, een flinke dosis ervaring opgedaan. Ik heb jaren met chronische stress rondgelopen die me letterlijk ziek maakten.. Ik weet ik na veel levenservaring en studies wat stress met je kan doen. Ikzelf heb de omslag gemaakt. Ik dacht, dit kan anders, ik wil me als vrouw weer sterk, zelfverzekerd en krachtig voelen zoals ik me ooit voelde. Weg met (torenhoge) stress en slapeloze nachten.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl niet alleen draait om wat je eet, maar ook om hoe je denkt en hoe je voor jezelf zorgt.

Bij FoodieFoodz help ik je bij het resetten van je lichaam, geest en voeding. Samen kunnen we werken aan doelen zoals afvallen, stress- en depressiepreventie, het verbeteren van je slaap, ontspanning, mindfulness en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Met mijn uitgebreide ervaring op het gebied van voedingsadvies en het bevorderen van zowel fysieke als mentale gezondheid, ben ik hier om je te begeleiden op je reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Laten we samen werken aan het realiseren van je gezondheidsdoelen en ontdekken hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Blijf op de hoogte van mijn social media voor waardevolle tips en inzichten. Samen kunnen we stappen zetten naar een gezondere en evenwichtiger leefstijl.

Specialisaties

“Mijn taak als voedingsdeskundige en mindfulnesscoach  is je te begeleiden naar een en gezonde leefstijl en je weer volledig in je kracht te laten staan. Met persoonlijk advies of in groepsverband. Ik leer je hoe je kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en wat gezonde en verantwoorde voeding is en met je doet. Ik help je je oude patronen te doorbreken zonder een hongergevoel te hebben zodat je heerlijk kan genieten! Ik leer je  hoe je gezond koken en hoe je je eetmomenten in kan bouwen en een goede balans kan vinden die bij jou past. 

Resultaat

Voeding is de basis van alles!

Door misschien maar een paar kleine aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon kan er een grote verandering plaatsvinden en kun jij je slanke lijf waar je wellicht al lang naar verlangde (weer terug)krijgen, zonder dieët. Je weer HAPPY voelen en in je kracht staan, dat is waar ik aan werk, samen met jou. ZO SIMPEL kan het zijn.

Bij een aanvullende verzekering kan voedingsadvies vaak geheel of gedeeltelijk vergoed worden!! mail of bel mij gerust voor info!

Mijn succesvolle methode “Happy Healthy Foodz” berust op een scherp gerichte persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning. Ik werk op een PUUR en NATUURLIJKE manier zonder shakes, crashdiëten of andere afslankpreparaten. Bewustwording en inzicht in BODY, MIND en FOODZ zijn mijn rode draad van Foodiefoodz voor de juiste balans. Deze 3 pijlers zijn zijn onafscheidelijk.

Foodiefoodz – leert je oude patronen te doorbreken en leert je een gezonde leefstijl aan waar het hele gezin aan  deel kan nemen.      

Tot ziens in mijn praktijk!

Nicole Snelleman