Over mij

Natuurlijk afslanken door een gezonde leefstijl

Even kennismaken

Mijn naam is Nicole Snelleman en ben de oprichter en eigenaar van Foodiefoodz praktijk voor natuurlijk afslanken door een gezonde leefstijl.

Ik ben al ruim 13 jaar gediplomeerd voedingsdeskundige / gewichtsconsulent en ben aangesloten bij de BGN beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nederland.

Daarnaast ben ik voetreflexPlustherapeut en werk ik op meridiaanbanen en geef klassieke massages.

Specialisaties

“Mijn taak als voedingsdeskundige / gewichtsconsulent is je te begeleiden naar een gezonde leefstijl met persoonlijk advies of in groepsverband. Ik leer je hoe je kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en wat gezonde en verantwoorde voeding is. Ik help je je oude patronen te doorbreken zonder een hongergevoel te hebben zodat je heerlijk kan genieten! Ik leer je gezond koken en hoe je je eetmomenten in kan bouwen en een goede balans kan vinden die bij jou past. Recepten deel ik graag met je.”

Resultaat

Voeding is de basis van alles!

Door misschien maar een paar kleine aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon kan er een grote verandering plaatsvinden en kun jij je slanke lijf waar je wellicht al lang naar verlangde (weer terug)krijgen, zonder dieët. Je weer HAPPY voelen en in je kracht staan, dat is waar ik aan werk, samen met jou. ZO SIMPEL kan het zijn.

Bij een aanvullende verzekering kan voedingsadvies vaak geheel of gedeeltelijk vergoed worden!! mail of bel mij gerust voor info!

Mijn succesvolle methode “Happy Healthy Foodz” berust op een scherp gerichte persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning. Ik werk op een PUUR en NATUURLIJKE manier zonder shakes, crashdiëten of andere afslankpreparaten. Bewustwording en inzicht in BODY, MIND en FOODZ zijn mijn rode draad van Foodiefoodz voor de juiste balans. Deze 3 pijlers zijn zijn onafscheidelijk.

Foodiefoodz – leert je oude patronen te doorbreken en leert je een gezonde leefstijl aan waar het hele gezin aan  deel kan nemen.      

Tot ziens in mijn praktijk!

Nicole Snelleman