Over mij

Natuurlijk afslanken door een gezonde leefstijl

Even kennismaken

Mijn naam is Nicole Snelleman,  de oprichter en eigenaar van Foodiefoodz.

Foodiefoodz is een praktijk voor leefstijladvies op maat waar je kunt afvallen, trainingen kunt volgen om je stress-niveau te verlagen of waar je kan leren om preventief aan de slag te gaan om stress , een burn-out of gerelateerde aandoeningen proberen  te voorkomen of er mee om te leren gaan.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring, ben gediplomeerd voedingsdeskundige en mindfulnesscoach en ben aangesloten bij de beroepsvereniging.  

Mijn ontwikkeling staat nooit stil en volg bijscholingen om helemaal op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Een sterk lijf staat voor mij centraal!

Je bent bent van harte welkom in mijn praktijk. 

Specialisaties

“Mijn taak als voedingsdeskundige en mindfulnesscoach  is je te begeleiden naar een en gezonde leefstijl en je weer volledig in je kracht te laten staan. Met persoonlijk advies of in groepsverband. Ik leer je hoe je kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en wat gezonde en verantwoorde voeding is en met je doet. Ik help je je oude patronen te doorbreken zonder een hongergevoel te hebben zodat je heerlijk kan genieten! Ik leer je  hoe je gezond koken en hoe je je eetmomenten in kan bouwen en een goede balans kan vinden die bij jou past. 

Resultaat

Voeding is de basis van alles!

Door misschien maar een paar kleine aanpassingen te maken in je huidige voedingspatroon kan er een grote verandering plaatsvinden en kun jij je slanke lijf waar je wellicht al lang naar verlangde (weer terug)krijgen, zonder dieët. Je weer HAPPY voelen en in je kracht staan, dat is waar ik aan werk, samen met jou. ZO SIMPEL kan het zijn.

Bij een aanvullende verzekering kan voedingsadvies vaak geheel of gedeeltelijk vergoed worden!! mail of bel mij gerust voor info!

Mijn succesvolle methode “Happy Healthy Foodz” berust op een scherp gerichte persoonlijke aanpak en professionele ondersteuning. Ik werk op een PUUR en NATUURLIJKE manier zonder shakes, crashdiëten of andere afslankpreparaten. Bewustwording en inzicht in BODY, MIND en FOODZ zijn mijn rode draad van Foodiefoodz voor de juiste balans. Deze 3 pijlers zijn zijn onafscheidelijk.

Foodiefoodz – leert je oude patronen te doorbreken en leert je een gezonde leefstijl aan waar het hele gezin aan  deel kan nemen.      

Tot ziens in mijn praktijk!

Nicole Snelleman